Chic mote, etablert ved Storgata 2, 3510 Hønefoss er ansvarlig for behandling av personopplysninger som vist i denne personvernerklæringen.

Kontaktinformasjon:
Chic mote
Storgata 2
3510 Hønefoss
+47.321.24790

Databeskyttelsesansvarlig for Chic mote, Pia Granum Dalevold, kan nås via info(at)chicmote.eu.

Personlige data som vi behandler
Chic mote behandler dine personlige data ved å gi det til oss selv gjennom kontaktskjemaet på vår nettside. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen.

Nedenfor er en oversikt over personopplysningene vi behandler:
-     For- og etternavn
-     E-postadresse

Spesielle og / eller sensitive personopplysninger som vi behandler
Vår nettside og / eller tjeneste har ikke til hensikt å samle inn data om besøkende på nettstedet som er yngre enn 16 år. Med mindre de har tillatelse fra foreldre eller foresatte. Vi kan imidlertid ikke sjekke om en besøkende er eldre enn 16 år. Vi oppfordrer foreldrene til å være involvert i sine barns online aktiviteter for å forhindre at data om barn blir samlet uten foreldres samtykke. Hvis du er overbevist om at vi har samlet inn personlig informasjon om en mindreårig uten denne tillatelsen, vennligst kontakt oss via: Chic mote, Storgata 2, 3510 Hønefoss, da vil vi slette denne informasjonen.

For hvilken grunn og på hvilket grunnlag behandler vi personopplysninger
Chic mote behandler dine personlige data for følgende formål:
-     For å kunne ta kontakt og svare på dine spørsmål

Automatisert beslutningsprosess
Chic mote tar ikke avgjørelser basert på automatisert behandling i saker som kan ha (betydelige) konsekvenser for mennesker. Dette er beslutninger som tas av dataprogrammer eller -systemer, uten å involvere en person (for eksempel en ansatt av Chic mote).

Hvor lenge lagrer vi personopplysninger
Chic mote lagrer ikke dine personlige data lenger enn det er strengt nødvendig for å oppnå de formålene som dataene dine samles inn for. Vi bruker følgende oppbevaringsperioder for følgende personopplysninger:

Personlige data        Oppbevaringsperiode         Årsak
For- og etternavn     maksimalt 1 år                  Administrasjon
E-postadresse          maksimalt1 år                   Administrasjon

Deling av personopplysninger med tredjeparter
Chic mote gir kun personopplysninger til tredjeparter og bare hvis dette er nødvendig for gjennomføring av avtalen med deg eller for å overholde en lovlig forpliktelse.

Cookies (informasjonskapsler), eller lignende teknikker, som vi bruker
Chic mote bruker bare tekniske og funksjonelle informasjonskapsler. Og analytiske informasjonskapsler som ikke krenker personvernet ditt. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som er lagret på datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen når du først besøker denne nettsiden. Informasjonskapslene vi bruker er nødvendige for teknisk drift av nettstedet og brukervennlighet. De sørger for at nettstedet fungerer riktig og husker for eksempel dine preferanser. Vi kan også optimalisere nettstedet vårt med dette. Du kan velge bort informasjonskapsler ved å sette nettleseren din slik at den ikke lagrer informasjonskapsler lenger. I tillegg kan du også slette all informasjon som tidligere er lagret via innstillingene til nettleseren din.

Links (lenker) til andre nettsteder
Vår nettside inneholder lenker til andre nettsteder. Vær oppmerksom på at Chic mote ikke er ansvarlig for innholds- eller personvernpraksis på andre nettsteder. Vi anbefaler at du, når du forlater nettstedet vårt, leser personvernerklæringene fra andre nettsteder som samler personlig informasjon.

Se, endre eller slette data
Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake. Du har også rett til dataoverføring. Dette betyr at du kan sende inn en forespørsel om å sende dine personlige opplysninger som vi har tilgjengelig i en datafil til deg eller en annen organisasjon som er nevnt av deg.

Du kan sende en forespørsel om inspeksjon, rettelse, sletting, dataoverføring av dine personlige opplysninger eller forespørsel om kansellering av ditt samtykke eller innvendinger mot behandlingen av dine personlige data til: Chic mote, Storgata 2, 3510 Hønefoss.

For å sikre at forespørselen om tilgang er gjort av deg, ber vi deg om å sende en kopi av din ID med forespørselen. Lag passbildet ditt, MRZ (maskinlesbar sone, strimlen med tall nederst på passet), passnummer og personnummer svart i denne kopien. Dette er for å beskytte ditt personvern. Vi svarer så raskt som mulig, i hvert fall innen fire uker, på forespørsel.

Hvordan beskytter vi personopplysninger
Chic mote tar beskyttelse av dataene dine seriøst og tar nødvendige tiltak for å forhindre misbruk, tap, uautorisert tilgang, uønsket avsløring og uautorisert modifikasjon. Hvis du har inntrykk av at dataene dine ikke er ordentlig sikret eller det er tegn på misbruk, vennligst kontakt oss via: Chic mote, Storgata 2, 3510 Hønefoss.

Dersom du mener at Chic mote ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.